lørdag 3. september 2011

Lille geniale dings!!

Jeg er et skikkelig surrehue...
Har alle pinnene mine i en avlang boks med lokk, har vist den på bloggen tidligere.
Å jeg greier jo aldri å legge pinnene i plastmappene sine igjenn så hvor store de er må man jo nesten bare gjette seg til...

Men så så jeg pluttselig denne fine dingsen på nett. Strikkepinne måler? Har jo selvfølgelig rotet bort den mappa denne lå i også så må gjette meg til navn "Strikkepinnemåledingsen"


Den er veldig smart da, her er det bare å  prøve strikkepinnen i hullene så vips. Den kan kjøpes på nette, men jeg kjøpte den til ca 35kr på en helt vanlig strikkebutikk så jeg regner med de fleste selger slike.Dette er sikkert noe som har vert ute på markedet i mange mange år uten at jeg har sett det før.Jeg har i vertfall kjøpt meg en boks til knapper å slikt nå da! Deilig å få litt system der. Så har strikkepinnemålerdingsen også fått seg plass der så jeg ikke roter bort den også.

Å dette er hvor strikkepinnene bor akkurat nå, de har begynnt å bli veeeeldig mange så det trenger et nytt hus. Har tittet på mange flotte på Epla til å ha de i, men har ikke helt greid å bestemt meg enda:) Det blir så utrolig fort kaos i knapper, garn, pinner , nåler, sytråder osv osv.... Så blir det bare mere og mere, får aldri nok garn, pinner, knapper ... Skulle vel egentlig ha hatt et helt eget rom til alle tingene .
Vi skal pusse opp kjelleren etter vert å da har jeg et lite rom der som jeg har store planer for :)Håper dere har en fin lørdag å at det ikke bare er meg som roter;)

5 kommentarer:

 1. Litt kaos i boksen din ;) Jeg liker å ha ting lett tilgjengelig, og derfor et must å ha noe greit til strikkepinnene og annet. Jeg kan ikke fordra å lete febrilsk etter den femte strømpepinnen som er lik på de andre. Tror du skal kjøpe deg noe lurt å ha dem i ;)

  Ha en herlig lørdag!

  ps
  Litt furt på deg siden du ikke ville ta imot min generøsitet ;))))

  SvarSlett
 2. Kjenner meg dessverre igjen.

  SvarSlett
 3. Jeg kan forsikre deg om at det ikke er bare du som roter:)) Har over absolutt ikke orden på pinnene jeg heller. Din pinnemåler ser fin ut. Når det gjelder å ha orden på pinnene kan jeg ikke si at jeg ennå har funnet det perfekte systemet som passer for meg. Alt ligger i en stor krøll foreløpig.

  SvarSlett
 4. Hei og takk for hyggelg kommentar fra deg! Det alltid så koselig å få nye bloggvenner:)
  For en flott blogg du har, jeg måtte le for meg sjøl da jeg så innlegget med de gamle oppskriftene. Den der gulorange dressen på ungen som sitter i babystolen den strikket jeg til sønnen min i 1976!! Jeg har fortsatt det heftet liggende.
  Rot i strikkepinnene -det er vel noe de fleste har, da er en pinnemåler helt nødvendig!
  Ei fin helg videre til deg:)

  SvarSlett
 5. Nå ble jeg nesten redd,skulle nesten tru det var meg selv jeg satt og leste om. Tilogmed samme knappeboks. :-) Bortsett fra at pinnemåler har jeg hatt veldig lenge,den er bare kjempekjekk å ha og en nødvendig duppedings en ikke kan være foruten.
  He en fin-fin søndag! Klems

  SvarSlett

Setter stor pris på en liten hilsen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...